Lélegeztetőgépen

2021.12.06. 19:23

Koronavírus – Nagyon rossz hírek érkeztek Csollány Szilveszterről

Úgy tudjuk, „Szilas” nem vette fel a koronavírus elleni oltást.

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Magasi Dávid

A Magyar Nemzet arról számolt be, hogy Csollány Szilveszter már november 23-án azzal az indokkal kérte egy interjú elhalasztását, hogy gyengélkedik. Egy hete már csak SMS-ben reagált a lap megkeresésére, jelezte, hogy kórházba került. A laptól december 6-án is keresték, de erre már egyáltalán nem érkezett válasz.

Mint írják, délután értesültek róla, hogy – a visszavonult, napjainkban Ausztriában edzőként dolgozó tornász – súlyos állapotban van kórházban. Információik szerint először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

A Magyar Nemzet érdeklődésére a Magyar Tornaszövetség azt válaszolta, hogy a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják.

Információink szerint Budapesten a Korányi- kórházban kezelik. Az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került. Úgy tudjuk, „Szilas” nem vette fel a koronavírus elleni oltást.

Megkeresésünkre dr. S. Horváth Ákos, a család jogi képviselője annyit közölt: a sajtóban és a közösségi oldalakon megjelenteket, a bajnok állapotáról szóló találgatásokat a család nem szeretné kommentálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!