Zöld-fehérek

2021.12.17. 10:39

Elárverezik a győri stadiont

Az mfor.hu információja szerint kalapács alá kerül az ETO FC Győr stadionja. Mindez a Cégközlöny hirdetményéből derül ki.

Kisalfold.hu

Forrás: MTI

A győri komplexum kikiáltási ára 1,8 milliárd forint. Az árverés szilveszter napján délelőtt 10-kor kezdődik az Elektronikus Értékesítési Rendszerben és 2022. január 17-én 10 óráig lehet licitálni. Az árverési előleg összege 92.738.250 forint. Azt írják, a csomag az 1,7 milliárdos sporttelepből és a 114 milliós edzőközponti épületből áll. A telepre 2027. október 25-ig tartó határozott idejű bérleti szerződés van érvényben és hatályban. Bejárásra december 28-án van lehetőség.

 

A hotel és a pláza épülete, a stadion, az élményközpont és a hőközpont egy másik licit tárgyát képezi. Az árverésre kerülő vagyontárgyak becsértéke összesen: 8 272 240 000 forint.

 

Mint ismert, a sporttelep jelenlegi tulajdonosa a Győri ETO FC Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. 2015. július vége óta felszámolás alatt áll, miután bedőlt az egyesületet tulajdonló Quaestor-csoport. Azóta a futballcsapat az ETO Futball Sportszervező és Szolgáltató Kft. égisze alatt működik. A mostani árverést a felszámolás keretében a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. intézi – írja az mfor.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!