Figyelemfelhívás

2024.01.03. 13:03

Akkorák a kátyúk, Tényő és Ménfőcsanak között a 8309-esen, hogy virágot ültettek beléjük

Dupla defektet szenvedett a bicajos, de nagyobb baj is történhetett volna.

Fotó: Olvasó

"Tényő és Ménfőcsanak között lévő 8309-es számú út rettenetes állapotban van a sok esőzés miatt, emiatt pedig rengeteg a defekt. Ráadásul mivel a kerékpárforgalom is elég nagy ezen a szakaszon még életveszélyesebb itt közlekedni. Ezt saját bőrömön is tapasztaltam mivel sajnos nem volt lehetőségem egy ilyen nagy “krátert“ kikerülni… emiatt első illetve hátsó defektet is kaptam a kerékpárommal. Csak a szerencsén múlt, hogy az engem előző autó ki tudott kerülni amikor megbillentem a defekt miatt a biciklimmel. 

Éppen ezért, hogy szemléltessük a gödrök nagyságát pár piros virágot helyeztünk el bennük. Így talán az itt közlekedőket is megmentjük a kerékcserétől, és időben észreveszik őket. Valamint ezzel talán a Közút figyelmét is fel tudjuk hívni, hogy milyen rossz állapotban van ez a szakasz!" - írta olvasónk, aki szerencsére épségben megúszta a történteket.

Fotó: Olvasó

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában