Bulvár, celeb

2015.08.13. 14:36

Cserpes Laura átvert mindenkit, nem is szerelmes

Elég egy Duna-par­ton készült romantikus fénykép, és máris mindenki azt hiszi, az énekesnő újra párra talált.

Néhány napja romantikus fotót posztolt magáról [namelink name="Cserpes Laura"]. Az énekesnő egy titokzatos férfi társaságában nézte a naplementét - írja a Bors.

A kép láttán sokan azt hitték, Laura újra szerelmes. Miközben mindenki azt találgatta, ki lehet a szerencsés, ő csak nevetett a markába.

- Bevallom, huncut voltam – árulta el a Borsnak az énekesnő. – Azon a képen valóban egy fiúval vagyok, de ő nem a szerelmem. Gondoltam, kihasználom, hogy sok portál az engedélyünk nélkül használja a közösségi oldalainkra kitett fotóinkat. Persze ezt a képet is levették, és azzal a szöveggel került fel a portálokra, hogy újból szerelmes vagyok.

A fénykép Laura új, Nagy Ő című dalának klip forgatásán készült, és csak annyiban igaz, hogy a történet szerint ott valóban szerelmes lett. Ezt a kis huncutságot az énekesnő nem egyedül, hanem a menedzserével fundálta ki, úgy gondolták, a dal játékossága miatt adja magát ez a kis tréfa.

Most már az sem titok, ki szerepel a fényképen Laurával: a jóképű fiú, [namelink name="Csongár István"] vízilabdás, aki szabadidejében modellkedik is - olvasható a Bors cikkében.

Borsonline.hu

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!