Sragner László blogja

2010.07.28. 13:15

Egy darabka nyugalom Felsőzsolcán

Mélyen Tisztelt Sragner Úr!

Szeretném megköszönni, hogy utána nézett panaszos levelem indítékának Önt, igy a levelezésünk alkalmából jószándékú korrekt embernek ismertem meg és ugyanide sorolom a Mosonmagyaróvári segítőkész, áldozatos EMBEREKET is a világoskék rövidújjú ötvenes férfi kivételével.

Nekem nem volt atrocitásom vele csak megkérdeztem, hogy hogyan lehet hozzájutni az építóanyaghoz amelyre Ő pökhendien azt mondta, hogy erről már lemaradtam. Ezet után én nem keveredtem semmiféle atrocitásba csak megszényenülve hazamentem!

Ez ami fáj nekem ! Én is tudom ,hogy mindenkin nem segíthetnek és megitélésem szerint is jól csinálták, hogy egyből a károsúltakhoz vitték az adományt, de azt azért furcsálom.hogy elsősorban a melléképületek , műhelyek helyrehozatalára szánták az adományt és nem a lakóépületek helyrehozatalára. De a szándék igy is nemes nagyszerű és csodálandó! Csak máskor a rövidujjú kék inges férfit otthon kell hagyni!

Azt hogy a polgármester megköszönte az adományt én ezzel nem büszkélkednék, ugyanis őt a lakosság nagyrésze pokolba kívánná, mivel nem állt helyzet magaslatán az árvízkor, most pedig az adományozókkal vigyorogva fényképezteti magát. A helyreállításra vonatkozo információkat sem ad(lesz-e valami segítség) mindenki magára van hagyva!

Még egy adalék a helyi viszonyokról és befejezem.Hiába a nemzeti segélyvonal,közadakozás, segélykoncertek, itt Felsőzsolcán az Önkormányzattól azt információt kapjuk, hogy nincs pénz a kaszzába( elgondolkodtató, hogy hová tünik).

Önnek és minden jószándékú Mosonmagyaróvári és környékbeli vállakozónak sok sikert az üzelti ill. családi életben és jó egészséget kívánok a továbbiakban!

Tisztelettel és megbecsüléssel ZZ Felsőzsolcáról

Ui: Kivánom Önnek és a jóérzésű adakozó embereknek ,( még a világoskék rövidújjú inges férfinek is) hogy csak televízión keresztül nézzék és soha ne éljék át azt a tragédiát amiben most is van sok Felsőzsolcai EMBER!

 

 

Tisztelt ZZ Úr!

Nagy örömmel tapasztalom, hogy megnyugodott, és el tudta választani egy ember vélt vagy valós sértő magatartását sok nagyon jószándékú mosonmagyaróvári ember nemes cselekedetétől.

Amennyiben nekem volt némi szerepem ebben a megnyugvásban, akkor ez szintén nagy öröm a számomra.

Az Ön elmondása szerint bántón és megalázóan viselkedő embert elítélem. Nem voltam ott, nem fogalmazhatok ennél egyértelműbben, de igaznak érzem az Ön által előadottakat, mert egyébként furcsa lenne az Ön nagy mértékű felindultsága.

A mosonmagyaróvári adakozók és a zsolcai polgármester úr köszönetnyilvánító találkozóját csak mint tényt említettem. Sem a polgármester úr, sem a zsolcai önkormányzat tevékenységét nem kívántam ezzel minősíteni. Mi innét a távolból nem láthatjuk a részleteket, ezért nem is avatkozhatunk be, még vélemény-nyilvánítás erejéig sem.

Azt sem kívánom értelmezni, hogy a mosonmagyaróváriak kinek és miért adtak. Magánadományról van szó! Tették szívük szerint. Akinek nem tetszett, az majd csinálja másként, ha ő ad!

Felhívást intézek a VOSZ megyei tagsága körében, hogy irányított és személyekre szabott módon segítsünk Felsőzsolcán minél több embernek.

A fejleményekről tájékoztatni fogom Önt, és kérni fogom, hogy segítsen a koordinációban.

Tisztelettel

Sragner László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!