Sopron és környéke

2015.12.21. 10:57

Az év ápolója a díjazott

A Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály osztályvezető ápolójának, Katona Jánosnénak adományozta idén a Soproni Gyógyközpont a kórház rangos elismerését, az Erzsébet-díjat.

kisalfold.hu

Katona Jánosné magas szintű szakmai tudását, a betegek és a betegellátás iránti elhivatottságát a közelmúltban egy közönségszavazáson az „Ország kedvenc ápolója" címmel ismerték el (Kisalföld, 2015. november 26., Az ország kedvenc ápolója Ari nővér).

Katona Jánosné az újabb rangos elismeréssel.

Katona Jánosné az újabb rangos elismeréssel.

Osztályvezető ápolói munkája mellett a betegellátásban is részt vesz, 37 év szolgálatot tudhat maga mögött. Szociális érzékenysége a mindennapok nehézségein is felülemelkedik. Szakmai tudása, etikus magatartása tiszteletre méltó. Katona Jánosné szakmai tevékenységét 2009-ben Pro Sanitate kitüntetéssel is elismerték.


Pályáját 1978-ban, a Martos Flóra Egészségügyi Szakközépiskola elvégzését követően gyakorló ápolónőként kezdte a soproni kórházban. 1995-ben vette át diplomás ápoló oklevelét. Ugyanebben az évben nevezték ki a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály osztályvezető ápolójának. 1997 óta tanácsosi cím birtokosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!