Sopron és környéke

2019.07.19. 15:32

Piknik 30 - Jubileumi évforduló az Eszterháza Központ örökséghelyszínein

Munkatársunktól

Fertődön szabadtéri koncerttel, Nagycenken a történelmi eseményt bemutató kiállítással csatlakozik a Páneurópai Piknik és határáttörés 30 éves évfordulójához az Eszterháza Központ – ezt Tóth Éva, az Eszterháza 

Központ kommunikációs igazgatójától tudtuk meg.


*Eszterháza: a Magyar Honvédség Légierő Zenekarának koncertje*

A fertődi Esterházy-kastély parkjában 2019. augusztus 16-án, pénteken, 19 órai kezdettel ad koncertet a jubileumi évforduló alkalmából a veszprémi Magyar Honvédség Légierő Zenekara – mondta el Tóth Éva.


A programon a részvétel mindenkinek térítésmentes, az esőhelyszínre való bejutás regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az [email protected] email címen lehet 2019. augusztus 9-ig. Eső esetén a koncert helyszíne a  Marionettszínház, ahova a terem befogadóképessége függvényében az előzetesen regisztráltaknak karszalaggal biztosított a bejutás.

 

*Széchenyi-kastély, Nagycenk – Piknik 30 kiállítás nyílik*


A nagycenki Széchenyi-kastélyban az évforduló alkalmából 2019. augusztus 16-tól a történelmi eseményt bemutató dokumentum-kiállítással várják az érdeklődőket, amely az Emlékmúzeum virágházában, nyitvatartási időben, 10 és 18 óra között térítésmentesen látogatható. Az Eszterháza Központ mindkét örökséghelyszínére várják az érdeklődőket – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!