Sopron és környéke

2017.12.06. 16:38

FLIRT-ök és Vectronok karbantartásához keres munkatársakat a GYSEV

Új villamos motorvonatok és mozdonyok karbantartásához, diagnosztikai szereléséhez keres szakembereket a GYSEV Zrt.

 A vasúttársaság múlt héten mutatta be hivatalosan az újabb, tíz darabos FLIRT-flottája első járművét, amely jövő év közepétől állhat forgalomba. Emellett az idei évben kilenc új Siemens Vectron típusú villamos mozdonyt vásárolt a cég. A vasúttársaság most elsősorban Sopron és Szombathely környékén keres munkavállalókat az új járművek karbantartásához.

 

 A GYSEV Zrt. az elmúlt években jelentősen megújította járműparkját: a vasúttársaság 2013-tól, két nagyprojekt keretében tíz villamos motorvonatot állított forgalomba vonalhálózatán. Az idei év elején bejelentették, hogy kilenc Siemens Vectront vásárolnak, a gyártó cég pedig már az összes új vontató járművet a GYSEV rendelkezésére bocsátotta. A vasúttársaság múlt héten, Szombathelyen mutatta be az újabb tíz darabos FLIRT-flotta első járművét. Az új villamos motorvonatok jövő év közepétől, folyamatosan állnak majd forgalomba.

 

A vasúttársaság az új villamos motorvonatok és mozdonyok karbantartásához, diagnosztikai szereléséhez szakembereket keres. Elsősorban olyan munkavállalók jelentkezését várják, akik a műszaki beállítottságúak, esetleg jártasak a villamos, gépész, ill. informatikai területeken. A GYSEV kezdők és a vasúti szakmában már jártas jelentkezőket is vár, az új munkatársak számára folyamatos képzést, szakmai fejlődési lehetőséget biztosítanak.

 

Jelentkezni a társaság www.gysev.hu honlapján található karrierportálon, ill. a [email protected] e-mail címen lehet, 2017. december 15-ig. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!