Sopron-ÉR-t

2011.11.28. 09:07

Újratervezés

Mindannyian láttunk már házat. Azt is tudjuk - nagy vonalakban - hogyan készül. Egyáltalán nem a téglával kezdődik a dolog!

Készíteni kell egy jó tervet. Számba kell venni a lehetőségeket, célokat, építési módokat. Aztán készül egy stabil alap. Erre húzzák fel a falakat. Az egész tetejére jön a tető. Aztán festik a falakat és csinosítják a házat. Terv, alap, fal, tető, festés. Ez a sorrend - mert tudjuk - csak így ésszerű. A tervezéshez, építéshez pedig, mindig kell szakember is.
Most kódolja át amit írtam! Ház = egészséges szív és érrendszer. Tégla = gyógyszer. Terv = részletes, szakszerű orvosi vizsgálat és vélemény. Lehetőségek = hol tartunk a bajokban, mire van még mozgásterünk. Célok = mit érhetünk el. Alap = életmód-terápia. Fal = gyógyszeres terápia. Tető = önellenőrzés, orvosi kontroll. Festés = kiegészítő terápiák. Szakember = orvos (családorvos, belgyógyász, kardiológus, szemész...), asszisztens, dietetikus, gyógytornász...

Igaz barátja: Az Érgondnok
www.sopronert2005.hu
www.ergondnok.hu
Facebookon: Tschürtz Nándor, Sopronért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!