Samsung Galaxy S5 mini - a dizájn és a teljesítmény ideális kombinációja

A Samsung bemutatta a Galaxy S5 mini okostelefont, amely szinte ugyanazt a teljesítményt, fitnesz alkalmazásokat és biztonsági funkciókat nyújtja, mint nagytestvére, a stílusos Galaxy S5.


˝Folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan készülékeket dobjunk piacra, amelyek illeszkednek a felhasználók különböző stílusához és igényeihez – mondta el Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási üzletágának igazgatója. – A Galaxy S5 minivel a vásárlóink a Galaxy S5 ikonikus dizájnját és számtalan hasznos funkcióját kapják meg egy minimalista köntösbe bújtatva.˝


A Samsung Galaxy S5 mini élénk színeiről a 4,5 hüvelykes HD Super AMOLED kijelző gondoskodik, a felhasználók kényelmét és az egy ujjal történő könnyed használatot pedig a kompakt méret teszi lehetővé.


A Galaxy S5-höz hasonlóan a Galaxy S5 mini is egy egyedülálló perforált hátlappal rendelkezik, amely elegáns, modern külsőt, valamint kellemes tapintást kölcsönöz a telefonnak. Ráadásul a felhasználók minden olyan innovatív funkciót megtalálnak a készülékben, mint amit a Galaxy S5-ben is. Így az új okostelefon is rendelkezik IP67-es minősítéssel, ultra energiatakarékos üzemmóddal, pulzusmérővel, ujjlenyomat-olvasóval, ráadásul csatlakoztatható a Samsung különböző hordozható eszközeihez is.


A Galaxy S5 mini teljesítményéért és a zökkenőmentes működésért a négymagos, 1,4 GHz-es processzor és a 1,5GB RAM felel, amelynek köszönhetően a weboldalak betöltése, az felhasználói felület kezelése és a bekapcsolás is gyorsabbá válik. A nagy felbontású, 8 megapixeles kamerával a felhasználók éles és tiszta képeket, videókat készíthetnek, az LTE 4-es kategóriájú támogatással pedig a filmek és játékok letöltése még útközben is ultra gyors lehet.

A Galaxy S5 mini várhatóan augusztustól lesz elérhető hazánkban. A készülék négy színben, szénfekete, csillogó fehér, elektro kék és réz-arany színekben érkezik majd a különböző értékesítési csatornákba.

További részletek és a termékről készült képek a www.samsungmobilepress.com weboldalon találhatók.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!