15 kisbaba született a jeles nap környékén

2022.05.02. 21:00

A soproni kórház szülészetén köszöntötték az újdonsült édesanyákat

kisalfold.hu

A Soproni Gyógyközpontban pénteken bensőséges hangulatú ünnepségen köszöntötték azokat az édesanyákat, akik a napokban adtak életet gyermeküknek. Dr. Peitl Szilárd osztályvezető főorvos a jeles nap történetének felidézését követően elmondta: munkájuk során mindennap csodálattal tekintenek a szülés misztériumára, az anyává válás folyamatára. Egy gyermek felnevelése állandó figyelmet, szeretetet és oda­adást igényel, olyan élethosszig tartó küldetés, amiért minden édesanyát köszönet illet meg, nem csak ezen a napon – tette hozzá, majd az anyaság sokszor erőt próbáló feladatához sok erőt és jó egészséget kívánt a kis­mamáknak. 

A kórház anyák napi ünnepségén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gyermekcsoportja a meghatódott édesanyáknak a jeles napra szóló versekkel, dalokkal kedveskedett. A rövid műsor után egy szál virágot adtak át az anyukáknak. A jeles nap környékén 15 kisbaba született Sopronban. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!