Választás 2022

2022.04.22. 07:00

Átvették képviselői megbízólevelüket Győrben - fotók

Simon Róbert Balázs és Kara Ákos, a két győri központú megyei választókerületből egyéni mandátumot szerzett országgyűlési képviselők tegnap vették át megbízólevelüket a városházán.

kisalfold.hu

Fotók: Huszár Gábor

Fotó: Huszar Gabor

– Nagyon örülök, hogy 2014, 2018 után már harmadszor vehetem át az országgyűlési mandátumomat. Köszönöm annak a több mint 24 ezer embernek, hogy rám adták a szavazatukat és mindenkinek, aki elment szavazni. Továbbra is azért dolgozom, hogy az Országgyűlésben a választókerületben élőket, a győrieket, a kisbajcsiakat, nagybajcsiakat, vénekieket képviseljen, és a legjobb tudásommal azon leszek, hogy ezek a települések a következő időszakban is dinamikusan fejlődjenek – nyilatkozta Simon Róbert Balázs.

A korábbi ciklusokhoz hasonlóan Kara Ákos édesanyját és két fiát is elhívta az alkalomra. Úgy fogalmazott: köszöni a bizalmat és támogatást, így már a negyedik ciklusban képviselheti az itt élőket az Parlamentben.

– Megtisztelő, hogy újra országgyűlési képviselőként dolgozhatok az itt élő emberekért, családokért, Győrért és a térségünk valamennyi településéért. Természetesen mindenki számíthat rám, függetlenül attól, hogy mely pártot vagy mely jelöltet támogatta bizalmával a választáson. A legfontosabb célom, hogy akiket képviselek, azok biztonságban éljenek és tovább fejlődjön a régió – mondta lapunknak Kara Ákos.

A megbízólevelet Simon Róbert Balázsnak dr. Pardavi László, a Győr-Moson-Sopron megyei egyes számú országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság elnöke, míg Kara Ákosnak dr. Takács Zoltán, a kettes számú választókerület bizottságának elnöke adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!