Programajánló

2021.09.16. 21:00

Harmincéves a Fertő–Hanság Nemzeti Park

munkatársunktól

A Fertő–Hanság Nemzeti Park Öntésmajorban, A Hanság élővilága kiállítás helyszínén és környezetében (Rákóczi F. u. 1.) ünnepli 30. születésnapját szombaton 9–18 óráig.

A rendezvény jellege szerint családi nap lesz, ahol az érdeklődőket kulturális műsorokkal, szakmai és gyerekprogramokkal, illetve vásárral szórakoztatják a helyi művészeti csoportok, termelők, alkotók. A nap kézművesvásárral nyit délelőtt 9 órakor, majd délelőtt folyamán kézműveskedés, népi játszótér, íjászat várja a gyerekeket. 11-kor lesz az ünnepélyes megnyitó köszöntőbeszédekkel, 12 és 13 óra között – térítés ellenében – bivalyételek kóstolhatók. A helyi művészeti csoportok műsora 14 órától kezdődik.

Az esemény kísérőprogramjaként lehet ismerkedni Hany Istók világával, 10 és 14 óra- kor tárlatvezetéssel tekinthető meg A Hanság élővilága című kiállítás. Ugyancsak 10 és 14 órakor 17 kilométeres vezetett kerékpártúra, valamint lovas kocsis túra indul az Osli- Hanyba.

Minden program ingyenes, viszont a túrákon való részvétel regisztrációhoz kötött az [email protected] vagy +36-30/166-0950-es elérhetőségeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!