Egyre vonzóbb a mosonmagyaróvári termálfürdő

2023.11.25. 06:51

Flexum Thermal & Spa - Több milliárd forintból bővítették és korszerűsítették

Új és új elemekkel bővül és szépül az utóbbi években a mosonmagyaróvári termálfürdő, melyet folyamatosan korszerűsítenek is. A kisebb lépések mellett nagyobb álmot is megfogalmaztak.

Kisalföld.hu

A Széchenyi-egyetemtől vásárolt területtel bővült a mosonmagyaróvári termálfürdő: a bontás és területrendezés után megnyílt a beach jellegű, homokos rész. De ezen túl is számos, a vendégek számára látható és láthatatlan fejlesztés történt:

– Az egyik legfontosabb feladatnak tekintettük, hogy a fedett pihenőtereket növelni tudjuk. A nyári szezon leteltével ugyanis a belső, fűtött térben tudjuk csak fogadni a vendégeket, erre a hely eddig korlátozott volt, ami főként a zsúfoltabb hétvégéken jelentett gondot. Előfordul ugyanis, hogy szombaton és vasárnap 1300-1500 fürdőző látogat el hozzánk. Most egy 250 négyzetméteres új pihenőtérrel tudtunk bővülni, ahol 40-50 vendég kényelmesen elfér – tudtuk meg Rongits Attila fürdővezetőtől.

Kiemelte: szintén hiánypótló beruházás volt a bejáratnál egy lounge, ahol a vendégek pihenni tudnak, női és férfi mosdót is kialakítottak a pénztárnál várakozóknak. Ugyan kevésbé látványos, ám annál fontosabb fejlesztés volt a gépészet korszerűsítése, mely Rongits Attila szerint stabilabb vízhőmérsékletet és szebb vízfelületeket eredményez.

Fotók: Flexum Zrt.

– Az egy hektáros új részt füvesítettük, homokos részt alakítottunk ki, két strand röplabda-pályával, melyet majd a jövő szezonban tudnak használni a vendégeink. Új szaunavilág is várja a fürdőzőket, egy 35-40 fős a szaunaszeánszoknak és két kisebb szauna, valamint egy gőzkabin, továbbá thai masszázs szolgáltatás, 4-5 ággyal. Nagyon népszerű a gyerekvilág a családok körében, a csúszdák, melyek szintén új fejlesztések. Tervezzük az egyik élménymedence befedését is – sorolta még a fürdővezető.

Egy hatalmas terv is elkészült, a Flexum Flow projekté: a több mint tízmilliárd forintos beruházás pályázatra vár. Ez egy új léptéket jelentene Mosonmagyaróvárnak is.

– Az idei szezon nem indult jól: a nyár eleje csapadékos volt, de a július és augusztus annál jobban sikerült: beérett a gyümölcs. A hazai vendégek mellett sok cseh és szlovák keresett meg bennünket – búcsúzott Rongits Attila.

www.flexumthermal.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában