Hirdetés

2023.09.19. 12:42

Szakmunkás álláslehetőségek Pécsen és környékén

A jól felkészült szakmunkásokra országszerte számos iparágban kiemelt igény mutatkozik. Ez alól Pécs sem jelent kivételt, ahol megannyi lehetőség adódhat azok előtt, akik kamatoztatnák szaktudásukat a munkaerőpiacon. Ennek megvalósításához érdemes rendszeresen ellátogatni a PecsAllas.hu weboldalára, amelynek kínálatában a szakmunka álláskategória alatt is időről időre jelennek meg újabb nyitott pozíciók. A következőkben bemutatunk néhányat az itt előforduló lehetőségekből!

Forrás: PecsAllas.hu

Hegesztő, lakatos 

Hegesztő és lakatos pozíció már többször is megjelent a PecsAllas.hu kínálatában. Egy nemrégiben közzétett hirdetésben például a régió egyik dinamikusan fejlődő gép- és alkatrészgyártójához keresnek szakembert hegesztő és lakatos feladatok ellátására. A munkakör betöltéséhez kapcsolódóan három fontos elvárást határozott meg a munkáltató: a szakirányú végzettség meglétét, a fémiparban szerzett releváns tapasztalatot, valamint a megbízható munkavégzés képességét. Amennyiben hegesztő, lakatos munkakörben helyezkedne el Pécsett, ide kattintson

Autószerelő 

Az autószerelői pozíció szintén visszatérő szereplő a pécsi állásportál felületén. A közelmúltban például egy népszerű pécsi autószervíz hirdetett pályázatot autószerelő, autóvillamossági szerelő munkakör betöltésére. A feladatokat az autók javításában, karbantartásában és diagnosztizálásában határozta meg a munkáltató. Az esélyes pályázáshoz pedig – mint általában minden ilyen típusú munkalehetőség esetében – szakirányú végzettségre, szakmai tapasztalatra, B kategóriás jogosítványra, kiváló kommunikációs- és problémamegoldó készségre, továbbá megbízható és pontos munkavégzés képességére van szükség.  

CNC élhajlító 

CNC élhajlító munkakör szintén feltűnt mostanában a PecsAllas.hu lehetőségei között. A feladatot ezen pozíció esetében a különböző lemezek vagy profilok hajlítása jelenti, méghozzá a CNC élhajlító gépek kezelésével, programozásával. A szakirányú végzettség itt is elvárás, ugyanakkor a tanulásra nyitott, lelkes munkavállalók is eséllyel pályázhatnak. Emellett fontos követelmény még a fémiparban szerzett tapasztalat, illetve a megbízható munkavégzés képessége.  

Cukrász 

A sorból természetesen a cukrász állások sem maradhatnak ki, amelyek betöltőire ugyancsak nagy igény mutatkozik a portál hirdetései alapján. Legutóbb kézműves cukrásztermékek készítéséhez, valamint torták előkészítéséhez, töltéséhez, szeleteléséhez és díszítéséhez kerestek munkavállalót egy pécsi cukrászdába. A szakmai felkészültség és a tapasztalat ez esetben is elvárás volt, ami mellett a cukrászat iránti elhivatottság és a precizitás is megjelent követelményként.  

Asztalos 

Végezetül pedig az asztalos pozíciókról sem feledkezhetünk meg, hisz az sem ritka, hogy asztalos feladatok ellátásra hirdetnek pályázatot a portál felületén. Ezen feladatkörbe természetesen számtalan tevékenység beletartozhat, kezdve a bútorgyártástól egészen a felújításokig és javításokig, hisz az asztalos szakma rendkívül sokrétű. Annyi ugyanakkor biztos, hogy a szakirányú végzettség, az önállóság, a fegyelmezettség és nem utolsósorban a pontosság valamennyi ilyen munkakör kapcsán alapvető elvárás.  (X) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában