megyekártya

2020.04.27. 06:54

Érkeznek a megyekártyák

A Kisalföld előfizetői komoly kedvezményekre jogosultak egyre több megyei üzletben.

kisalfold.hu

Mint bizonyára már többen értesültek róla, napilapunk, a Kisalföld is csatlakozott a Megyekártya-programhoz, amellyel az ország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező és folyamatosan bővülő kedvezménykártya-rendszere válik elérhetővé kedves előfizetőink, azaz az Önök számára is. Régi vágyunk válik valóra ezzel, hogy hűséges Kisalföld-előfizetőink kitartását és helyi hírszolgáltatásba helyezett bizalmát megháláljuk, hűségüket honoráljuk.

Februárban, nagyon rövid idő alatt közel 100 üzleti partner csatlakozott a programhoz. Sajnálatos módon azonban a koronavírus okozta járványhelyzet közbeszólt. Sok, már csatlakozott partnerünk és leendő ügyfeleink többsége is bezárni kényszerült üzletét ebben a sajnálatos helyzetben. Az újranyitási terveket üdvözölve holnaptól a napilapban közzétesszük a kedvezményadó partnereink listáját hármasával, illetve a megyekartya.hu internetes oldalunkon is megtalálják a kedvezményes vásárlási lehetőségeket.

A krízishelyzet elmúltával, amikor az üzletek és így kedvezményadó partnereink is visszatérnek normál üzletmenetükhöz, tervezzük a Megyekártya-­­

programot teljes gőzzel felfuttatni, hogy Kisalföld-előfizetőink minél több kedvezményhez juthassanak egyre több helyen.

Múlt héten kézbesítőink elkezdték kiszállítani a névre szóló megyekártyákat, hogy a Kisalföld-előfizetőknek használatra készen álljon. A kártyára díjmentesen jogosult minden olyan Kisalföld-előfizető, aki 1 évnél régebb óta rendelkezik előfizetéssel, illetve szerződésben vállalt hűségidejével vagy előre fizetéssel kiegészítve van meg a 12 hónapja.

A kártyák érkezése hónap végéig, azaz április 30-ig várható. Amennyiben az említett feltételek valamelyikének megfelel, tehát jogosult a kártyára, és valamiért nem kapja meg május 3-ig, kérjük, jelezze felénk a következő telefonszámon: +36-96/504-504.

Figyelje továbbra is lapunkat, ahol folyamatosan tájékoztatjuk a program részleteiről!

Kívánjuk, hogy Kisalföld-előfizetésével és Győr-Moson-Sopron megye kártyájával közösen, minél tovább legyünk együtt „Része a megyének!”.

Érdeklődés, információ a következő elérhetőségeken: 94/999-120, [email protected], www.megyekartya.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában