megyekártya

2020.04.24. 07:48

Érkeznek a Kisalföld sárga megyekártyái

Mint azt bizonyára már sokan Önök közül észrevették, vagy akár a postaládájukba érkező megyekártya kapcsán már fizikai jelét is észlelhették annak, hogy elindult Győr-Moson-Sopron megyében is a Megyekártya Program.

kisalfold.hu

A hír igaz, kézbesítőink április 22-től a hónap végéig viszik majd ki kedves előfizetőinknek, Önöknek a névre szóló megyekártyákat. A vírushelyzet ellenére sem tettünk le abbéli szándékunkról, hogy az előfizetőink hűségét mind sokszínűségben és volumenben is megfelelő mértékű kedvezményes vásárlási lehetőséggel honoráljuk. A kedvezményt biztosító elfogadóhelyeink köre folyamatosan bővül, érdemes tehát rendszeresen figyelni a napilapban megjelenő új belépőket, illetve a megyekartya.hu oldalon böngészni az elfogadóhelyi listát. Bővebb információkkal szolgálunk a programról mai lapszámunkban is, keressék bátran a Gyakori kérdések a Megyekártyáról című színes hirdetésünket, melyben minden, a programmal kapcsolatos kérdésre válaszolunk.

A kártyára díjmentesen jogosult minden előfizető, aki egy évnél régebb óta rendelkezik előfizetéssel, vagy szerződésben vállalt hűségidejével, vagy előre fizetéssel kiegészítve van meg a 12 hónapja. Ha Ön e feltételek valamelyikének megfelel és április 30-ig nem kapja kézhez megyekártyáját, kérjük, jelezze felénk a lenti elérhetőségeken. Figyelje továbbra is lapunkat, ahol folyamatosan tájékoztatjuk a program részleteiről! Kívánjuk, hogy Kisalföld-előfizetésével és Győr-Moson-Sopron megye kártyájával közösen minél tovább legyünk együtt „Része a megyének!”.

Érdeklődés, információ a következő elérhetőségeken: Kisalföld: +36-96/504-504, [email protected], www.megyekartya.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában