stílus

2020.03.16. 08:00

Divatos kincseket rejt a Viktória Divatáruház

Néha ott fedezünk fel igazi kincseket, ahol nem is gondolnánk... Tudta például, hogy egy kevésbé frekventált, győri üzletben a belvárosi butikokat megszégyenítő ruhákkal (és sokkal nagyobb kínálattal) találkozhat?

A Viktória Divatáruház neve sokaknak ismerős, hiszen húsz év alatt rengeteg visszatérő vásárlót szerzett. Ez csak azért lehetséges, mert a győri üzletben pontosan tudják, mi kell a vásárlóknak: divatos ruhák nagy választékban, elérhető áron. Ezt olyannyira sikerül teljesíteni, hogy a legtöbben meglepődnek, amikor betérnek a Révai utcai üzletbe: elsősorban a hatalmas választékon, másrészt a kiemelkedően jó ár-érték arányon.

Ugyanaz, sokkal olcsóbban

– A felkapott butikok, a bevásárlóközpontok és a hangzatos hirdetések sokakat elcsábítanak; miközben nem is gondolnák, hogy nálunk, egy kicsivel odébb akár ugyanazt a darabot megtalálják sokkal olcsóbban: ez ezreket is jelenthet! – mondja Fülöp János, az üzlet tulajdonosa, miközben elkalauzol a férfi és női ruhák óriási választékában. Ez közel 2000 terméket jelent, a zoknitól a báli ruháig.

Aki például alkalmi ruhát keres, annak egészen biztosan aranybánya a Viktória Divatáruház üzlete; a divatos öltönyök, ingek, estélyik, koktélruhák között mindenki talál kedvére valót. S nemcsak a trendi, karcsúsított „slim fit” fazonban, ami bizony nem mindenkinek áll jól... A méretválaszték is széles, az első „kamaszöltönytől” az extra méretekig (42-től 74-esig); sőt, a klasszikus méretre igazítás mellett az egyedi igényeket is teljesítik. Itt ugyanis nem puszta szlogen a vevőközpontúság: a tapasztalt eladók valóban azért dolgoznak, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez, alkatához leginkább illő ruhát, legyen szó alkalmi darabról vagy hétköznapi, sportos modellről.

Kompromisszumok nélkül

A különbség a felkapott butikokkal szemben csak az árban érhető tetten, a minőségből nem kell engednie a vásárlónak. – Voltak olyan érettségizők, akiknek a szülei eleinte nem akarták itt megvenni a ballagási öltönyöket, mert látatlanban úgy gondolták, hiába nézték ki előre a fiúk, annyira jó áron vannak, hogy biztosan nem megfelelő a minőségük... Szerencsére aztán személyesen megtapasztalták, hogy ez nem igaz – meséli a cégvezető, aki szerint nem is maradhattak volna talpon húsz évig, ha nem minőségi ruhákat árulnának.

Friss trendek és a szezonokon átnyúló, időtálló darabok – mindegyikre nagy az igény, a Viktória Divatáruház üzletében pedig mindegyiket megtalálja!

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában