PR

2019.07.03. 02:10

KALANDRA FEL! JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

KISALFÖLD NYÁRI KALAND-JÁTSSZ ÉS NYERJ A Kisalfölddel!

kisalfold.hu

A játék szervezője:

LAPCOM ZRT.

Telephely: 9021 Győr, Újlak utca 4/A

Adószám: 11932642-2-08

Cégjegyzékszám: 08-10-001860


A játék időtartama: A játék 2019. július 03-augusztus 21. között zajlik.


A játék definíciója:


A Kisalföld nyári kaland játék során a Szervező a tevékenységét népszerűsíti egy játékos nyári nyereményjáték keretein belül, amelyben a résztvevő gyerekeknek a nyári szünidő alatt 8 játékos, kreatív feladvánnyal kell megbirkózni. A játékban Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyei, 8-12 év közötti gyermekek vehetnek részt.


A játékon nem vehet részt a Szervező, illetve ezek tulajdonosai, vezető tisztviselői, alkalmazottai és mind ezek közeli hozzátartozói (ptk.8:1§ (1) bekezdése 1. pontja).


Nyeremények:


Fődíj – 8 db 5.000 Ft értékű Spar vásárlási utalvány


Különdíjak: Mobilis Interaktív Kiállítási Központ ajándékai

Győr titkainak felfedezése 20 gyermek részére a Gyere Győrbe tematikus városnézések és élményprogramok jóvoltából


A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A Lapcom Zrt. vállalja a nyertesek nevében a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adó megfizetését.


A játékban történő részvétel feltételei:


Játékunkban Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyei gyermekeket szólítunk meg, akik a játékban egyénileg indulnak.



Kisalföld nyári kaland részletes leírás:


2019. július 3-tól kalandos, nyári játékra invitáljuk a 8-12 éves gyermeket.


8 héten át, minden szerdán a kisalfold.hu weboldalon közzéteszünk egy-egy játékos feladványt a megoldást segítő, videós segédanyaggal. Nyolc héten át minden feladatot meg kell oldani, és az összegyűjtött feladatmegoldásokat vagy az elkészített feladatot dokumentáló fotót a játék végén összegyűjtve kell beküldeni a [email protected] mail címre.


Az utolsó feladvány augusztus 21-én jelenik meg, ezt követően várjuk a teljes megoldáscsomagot a fent megadott e-mail címre a játékos nevének és elérhetőségeinek pontos megadásával: lakcím, telefonszám, e-mail cím, valamint az életkor megjelölésével együtt. Az elektronikus levél tárgyába kérjük beírni: Kisalföld nyári kaland.


Beküldési határidő: 2019. augusztus 31.


A játékban résztvevőktől a határidő pontos betartását kérjük, annak figyelmen kívül hagyása a játékból való kizárást eredményezi.


A játékos abban az esetben jogosult a nyereményre, ha a beküldött adatlap érvényes adatokat tartalmaz és a mind a 8 megoldáscsomagot vagy annak megoldását bizonyító fényképes anyagot, dokumentációt csatolta az elektronikus levélhez.


A játékba a játék időtartama alatt bármelyik napon be lehet kapcsolódni, mert a feladatok visszanézhetők és bármikor el lehet kezdeni a feladatok megoldását, a lényeg, hogy a játék végén 8 feladatmegoldást tartalmazó levél érkezzen a beküldési címre.


A játék végén kézi, véletlenszerű sorsolással A Lapcom Zrt. sorsolja ki a nyereményt a teljes dokumentációt beküldők közül.


A Lapcom Zrt. munkatársai jogosultak gépi próbálkozások vagy más programozott beavatkozás gyanúja esetén külön indoklás nélkül az érintetteket felfüggeszteni, illetve kizárni. Ugyancsak kizárható az a játékos, aki sokszoros regisztrációval növeli esélyét.


Sorsolás várható ideje: 2019. szeptember eleje

A sorsolásról sorsolási jegyzőkönyv készül.


A Szervező nem vállal felelősséget semmilyen vitás esetért, mely a nyertes által megadott adatok esetleges hibáiból, hiányosságaiból származik. A nyeremény nyertesét a Szervező a regisztráció során megadott e-mail címen vagy telefonon értesíti. A Nyertes köteles a Szervezővel a nyeremény átadásának lebonyolításával kapcsolatban együttműködni.

A nyertesek a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére és igénybevételére csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt jogosult. A szervező legfeljebb 3 alkalommal kísérli meg felvenni a kapcsolatot a Nyertessel a nyerés tényéről számított 5 napon belül. Amennyiben a Nyertes 5 napon belül nem válaszol a Szervező megkeresésére, akkor a Nyertesnek az 5 napot követő 3 munkanapon belül van még lehetősége a Szervezőt a megadott elérhetőségeken megkeresni. Nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel, hogy a nyeremények átadása megfelelő módon megtörténjen. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a Nyertesek nem tesznek eleget, így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy e körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét a Játékszabályzatban meghatározott ideig biztosítani tudja, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása az érintett Nyertesre nézve jogvesztő.


A nyertes adatlapban megadott neve megjelenik a kisalfold.hu weboldalon, valamint a Lapcom Zrt. közösségi média felületein.


A szervező a jelen játékszabályzatban meghatározott nyereményen túlmenő egyéb nyereményt nem ad át.


Hozzájárulás:


A jelen Szabályzat elfogadásával a nevező diákok és annak szülei/gondviselői teljes felelősséget vállalnak azért, hogy kiskorú gyermekük a feladatmegoldások során, saját alkotásaikat/feladatmegoldásaikat/annak bizonyító erejű dokumentumait küldik el a Szervező részére, továbbá kijelentik és szavatolják, hogy a beküldött anyagokkal kapcsolatos felhasználási jogosultsággal teljeskörűen rendelkeznek.


A feladatmegoldások szerzői joga, értve ez alatt a vagyoni jogokat, így különösen a felhasználás, kereskedelmi hasznosítás, többszörözés, terjesztés, átdolgozás jogát, időbeli és területi korlátozás nélkül kizárólag a Szervezőt illeti. A beküldött anyagok reklámcélú felhasználásához, különös tekintettel a Kisalföld nyári kaland kampányra, a résztvevő gyerekek kifejezett hozzájárulásukat adják. Az egyes feladatmegoldások leadásával a résztvevők kifejezetten lemondanak arról, hogy a felhasználótól szellemi alkotáshoz kötődő jogcímen bármilyen további díjazásban részesüljön. Valamennyi résztvevő kifejezetten engedélyezi, hogy a beküldött anyagokat a Szervező gondozásában megjelenő médiumban bármely terjesztési módon nyilvánosságra hozza, időbeli és területi korlátozás nélkül közzé tegye, a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tegye, azt bármely módon felhasználja, többszörözze és terjessze. Így különösen, de nem kizárólagosan a Szervező jogosult a fent említett anyagok bármely felületen közzétenni. Az átadott anyagok a Szervező tulajdonába kerülnek. A résztvevők elismerik, hogy a Lapcom Zrt. tulajdona minden olyan jog, amely a Kisalföld nyári kalanddal kapcsolatos szellemi alkotásokhoz, fogalmakhoz, logókhoz, védjegyekhez, szlogenekhez és emblémákhoz kötődnek.


A résztvevők elfogadják, hogy a jelen részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak.


Adatkezelés:


A Lapcom Zrt. személyes adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően – a kötelező adatkezelés kivételével - kezeli. A Lapcom Kiadó adatkezelési tájékoztatója ügyfélszolgálati irodáinkban, valamint a kisalfold.hu és a lapcom.hu weboldalakon regisztráció nélkül megtalálható.


A jelen játékban történő részvétellel kapcsolatos az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező az Adatkezelési nyilatkozat tartalma alapján kezelje, tárolja és felhasználja a jelentkezés során megadott adataikat.


A Kisalföld nyári kaland játékban résztvevők (a játékban való részvétellel) tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy


• a Szervező, mint adatkezelő a játékhoz szükséges adataikat a játékkal összefüggésben, a játék végén kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza;


• a Nyertesek nevét és településnevét a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag az adott játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.


A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező az alábbi címeken bármikor lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy tájékoztatást kérjen adataik kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését: Lapcom Zrt., postacíme: 9021 Győr, Újlak utca 4/A., e-mail cím: [email protected]


A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a Nyertes nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiában és egyéb promóciós, illetve reklámcélokat szolgáló audio-, fotóanyagokban ellenszolgáltatás nélkül akár egészében, akár részleteiben, időbeli és térbeli korlátozás nélkül.


A Nyertesek adataik megadásával minden tekintetben kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését. A játékszabályok elfogadásával a Nyertesek tudomásul veszik, hogy nevük és településnevük (pontos cím nélkül) a Kisalföld napilapban és a kisalfold.hu weboldalon megjelenik.


A Résztvevők a játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező az adataikat saját marketingcéljaira felhasználja.


Adózás:


A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a szervező viseli. Szervezőt a nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.


Egyéb:

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen szabályzatot vagy magát a Játékot előzetes értesítés nélkül kiegészítse, vagy módosítsa. Szervező jogosult a Játékot bármikor visszavonni. Szervező a Játékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását a www.kisalfold.hu weboldalon teszi közzé. A résztvevők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják ezen hivatalos Játékszabályt. A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért. Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó.


A játékkal kapcsolatban érdeklődhet a 06-96/504-438-as telefonszámon, munkanapokon 9-16 óráig.


A játék részletes szabályzata megtalálható a www.kisalfold.hu weboldalon.


Győr, 2019. 07.01.

Címkék#kalandrafel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában