Ország-világ

2018.10.06. 00:26

Bakondi: egyre több uniós ország akarja megállítani az illegális migrációt

Egy átlagos uniós állampolgár egyre kevésbé akar együtt élni a tömeges illegális bevándorlás negatív hatásaival - mondta a kormányfő belbiztonsági főtanácsadója.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint egyre több uniós ország gondolja úgy, hogy az illegális migrációt nem kezelni kell, hanem meg kell állítani.


[namelink name="Bakondi György"] az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta, egy átlagos uniós állampolgár egyre kevésbé akar együtt élni a tömeges illegális bevándorlás negatív hatásaival, egyre kevésbé érvényesül a "willkommenskultur". Példaként említette Németországot, ahol a migránsok "túlreprezentáltak" a bűncselekmények elkövetése terén.


Hangsúlyozta: minden további, a migrációval kapcsolatosan tervezett lépés előfeltétele a határok lezárása, mert e nélkül nincs belbiztonság és folyamatosan érkezik majd "utánpótlás".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában