Megdöbbentő

2023.12.15. 23:34

Így viselkednek az agresszív migránsok a vendéglátóikkal (videó)

A német szövetségi kormány trükközik a bevándorlási adatokkal.

MW

Menekültek Eisenhuettenstadtban 2021. október 25-én

Forrás: AFP

Fotó: JENS SCHLUETER

Németországban a kormány fejpénzt fizet azoknak a háztartásoknak, akik migránsokat fogadnak be átmeneti időre. Az alábbi felvételt az egyik ilyen család osztotta meg elsőként, és bemutatja, hogyan reagál a vendégük arra, hogy a viselkedése miatt megkérték, keressen másik szállást. Még a kés is előkerült.

A Németországba érkező migránsok családegyesítése idén új csúcsot fog elérni. Csak november végéig az Annalena Baerbock zöldpárti politikus vezette szövetségi külügyminisztérium több mint 120 ezer engedélyt adott ki nem uniós külföldieknek, hogy beutazhassanak Németországba – írja a Nius hírportálra hivatkozva a Junge Freiheit német portál.

Ha ehhez hozzáadják az idén eddig regisztrált mintegy 300 ezer első alkalommal benyújtott kérelmet, akkor az év végéig legalább további mintegy 500 ezer külföldi fog Németországba bevándorolni.

Tavaly a kiadott engedélyek száma mintegy 117 ezer volt. A külügyminisztérium szerint 2015 óta csaknem egymillió külföldi kapott megfelelő tartózkodási engedélyt anélkül, hogy a menekültügyi statisztikában megjelent volna – így trükközik a szövetségi kormány a migrációs adatokkal.

A teljes cikket a Magyar Nemzeten olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában