Ország-világ

2016.02.22. 12:31

Nem akart apa lenni, élve égette el várandós, tizenéves barátnőjét

A 20 éves férfi egy erdő szélén végzett nyolcadik hónapban lévő kedvesével.

Munkatársunktól

A Berlinben élő Eren Toben gondtalan élete egyik pillanatról a másikra megváltozott, amikor 19 éves barátnője, Maria Peiner bejelentette, gyermeket vár. A 20 éves férfi azonban egyáltalán nem vágyott apai örömökre, ezért úgy döntött, megöli kedvesét - írja a Mirror.


Eren tavaly januárban egyik barátjával, Daniel Muellerrel azt hazudta barátnőjének, hogy hármasban elmennek babaruhát vásárolni. Maria ekkor már a nyolcadik hónapban volt, és alig várta, hogy gyermeke világra jöjjön.


A két barát azonban bababolt helyett egy erdő szélére vitte a kismamát, ahol Eren először egy fadarabbal megütötte a nőt, majd leszúrta őt egy kenyérvágó késsel. A férfi ezután benzinnel lelocsolta a még mozgó Maria-t, majd meggyújtotta.


A fiatal lány elszenesedett holttestét sétálók találták meg másnap. A haláláért felelős két férfit hamarosan őrizetbe vették. Eren és Daniel egymás ellen vallottak, a késen talált ujjlenyomatok azonban elárulták, ki szúrt.


Erent és segítőjét 14 év börtönre ítélték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában