Kisteherautónak ment egy kocsi az M1-esen Lébénynél - 1 ember meghalt a balesetben - fotók

Egy platós kisteherautó megcsúszott az úton, s abba belefutott egy személyautó, amiben hárman utaztak.

kisalfold.hu

10.25 - Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés az M1-es autópálya 147-es kilométerszelvényénél történt halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén.


A helyszíni szemle adatai alapján egy német hatósági jelzésű személygépkocsikat szállító járműszerelvény közlekedett Hegyeshalom felől Budapest irányába. Az autópálya 147-es kilométerszelvényénél eddig tisztázatlan körülmények között a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött, mely során a tréler leszakadt és felborult. A pótkocsin szállított két személygépkocsi közül az egyik az autópálya úttestére esett. A közlekedési baleset bekövetkezése után egy román rendszámú Volkswagen típusú személyautó - eddig ismeretlen okból – a balesetet szenvedett járműszerelvény leszakadt pótkocsijának ütközött.


9.25 - Egy forgalmi sávon megindult az autópálya forgalma a 147-es kilométerszelvénynél a főváros felé vezető oldalon. Már nem terelik le a rendőrők az autópálya forgalmát a 160-as kilométerszelvénynél – Mosonmagyaróvárnál. A közlekedési baleset helyszínén a pályatest forgalma – rendőri irányítás mellett – egy forgalmi sávon haladhat.


5.45 - Halálos baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldalon Lébény térségében, a 147-es kilométernél, Lébény és Károlyháza között. Teljes útzár van érvényben, a forgalmat Mosonmagyaróvárnál terelik le a rendőrök. A mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos és a lébényi önkéntes tűzoltók segítik a mentést.


A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője, Schreindler Ágnes a balesettel kapcsolatban elmondta: egy autószállító trailert húzó platós kisteherautó megcsúszott az úton, s abba belefutott egy személyautó, amiben hárman utaztak. Az ütközés következtében mindhárman beszorultak, a tűzoltók feszítő vágóval vágták ki őket. Egyikőjük életét vesztette, a másik két sérültet kórházba szállították.


A helyszínelés jelenleg is teljes útzár mellett zajlik a rendőrségtől kapott információink szerint.

Kisteherautónak ment egy kocsi az M1-esen Lébénynél - 1 ember meghalt a balesetben


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!