Eloltották a lángokat: több ezer köbméternyi hulladék égett Jánossomorján

A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoztak a tűzoltók.

Hétfő 7.45 - Hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz


Több ezer köbméternyi hulladék égett mintegy háromezer négyzetméternyi területen Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoztak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi, a jánossomorjai, a rajkai, a csornai, a fertőendrédi, a fertőszentmiklósi és a dunaszigeti önkéntes tűzoltók, akik összesen tíz vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.


22.45 - Körülhatárolták a tűzoltók a Jánossomorja külterületén égő lángokat


Még tizenhárom tűzoltóegység dolgozik párhuzamosan a helyszínen. Több ezer köbméternyi hulladék ég mintegy háromezer négyzetméternyi területen Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi, a jánossomorjai, a rajkai, a csornai, a fertőendrédi és a fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltók, akik összesen tíz vízsugárral dolgoznak a helyszínen.


18.43 - A hulladéklerakó telepen több ezer köbméternyi hulladék ég.


Több ezer köbméternyi hulladék ég mintegy háromezer négyzetméternyi területen a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi és a jánossomorjai önkéntes tűzoltók, akik már összesen tíz vízsugárral dolgoznak a helyszínen.


17.23 - Mintegy háromszáz köbméternyi hulladék ég a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorja külterületén, egy hulladéklerakó telepen.

 

A hulladék kedden kapott lángra először. Forrás: Mosonvármegye/Katasztrófavédelem

A hulladék kedden kapott lángra először. Forrás: Mosonvármegye/Katasztrófavédelem


lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva dolgoznak a mosonmagyaróvári, a kapuvári, a győri, a soproni és a pápai hivatásos tűzoltók, a csornai, a lébényi és a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrsök hivatásos tűzoltói, valamint a bősárkányi, a hegyeshalmi és a jánossomorjai önkéntes tűzoltók, akik összesen hét vízsugárral dolgoznak a helyszínen.


A hulladék kedden kapott lángra először.


[connected id="2601329" position="full"] 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!