Árpában termesztette a vadkendert egy halászi férfi Püskinél - fotó

A rendőrök a gondozott ágyásokban 25 darab 10 és 90 centiméter közötti magasságú növényeket találtak.

kisalfold.hu

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra június 8-án érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Püski község külterületén - egy árpatáblát határoló erdősáv szélében - kör alakú ágyásokban vadkender ültetvényeket fedeztek fel. A rendőrök a helyszínre érkezésükkor gondozott ágyásokban 25 darab 10 és 90 centiméter közötti magasságú növényeket találtak. A büntetőeljárás során a nyomozók megállapították, hogy a kábítószergyanús növényeket V. J. 35 éves halászi férfi termesztette és gondozta. A férfit a mosonmagyaróvári rendőrök elfogták, előállították és a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. A 35 éves gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését - közölte szombaton a rendőrség.

 

A rendőrség felvétele



A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság V. J. ellen a kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!