Könyvespolc

2017.08.24. 11:28

Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót színesen

Éld át a kreativitás felszabadító élményét most színesben!

Lehet, hogy már gyakorlott Napló-használó vagy, és már megtettél olyan dolgokat egy könyvvel, amit sosem gondoltál volna. De az is lehet, hogy számodra még teljesen új ez a jelenség. Ám tudnod kell, ez a tapasztalat talán megváltoztatja az életed. Bármi legyen is a helyzet, megtaláltad a tökéletes könyvet, hogy valami csodálatos dolgot hozz létre.

Próbáld ki, milyen új élményt adnak a színek a feladatokhoz, és élvezd a sok tarka kreatív kihívást!

Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót színesen
Fordította: Komáromy Zsófia
Oldalszám: 224

Keri Smith
Keri Smith egy kanadai gerillaművészből lett író és illusztrátor. Több kreativitásról szóló könyv szerzője, többek között a Nyírd ki ezt a naplót című könyvé, amely vezeti a magyarországi könyveladási sikerlistákat, illetve a hamarosan megjelenő Nyírd ki ezt a naplót! Mindenhol, és a Több, mint egy könyv című kiadvány szerzője is.
Keri hazájában a könyvein alapuló workshopokat tart, illetve illusztrációt tanít az Emily Carr Művészeti Egyetemen. Munkáit Umberto Eco  „Nyitott mű poétikája” ihlette. Részt vett egy különleges művészeti rendezvényen, mint „gondolkodó”, Yoko Onóval és más hírességekkel együtt 2013-ban. 2014-ben a „Pocket Scavenger” könyve elnyerte az egyik legnagyobb díjat a Digital Book Awards díjátadóján. Keri mindennapjait férjével és fiukkal tölti, beosztva idejét New York és Kanada között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!