Mutatjuk a feltételeket

2023.10.03. 12:47

Bérlakások - Pályázatokat várnak Győrben

A győri közgyűlés szociális, egészségügyi és lakásügyi bizottsága pályázatot hirdet előtakarékosság vállalásával önkormányzati bérlakások határozott idejű bérleti jogának elnyerésére.

Kisalföld.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

A pályázati feltételek között szerepel, hogy lakáscélú előtakarékosságot kell vállalnia az igénylőnek, ami 60 ezer forint. Az előtakarékosság havonta kötelezően – a pályázó által választott hitelintézethez – fizetendő.

Előtakarékosságként életbiztosítással kombinált megtakarítást nem fogadnak el. Legfeljebb 5 évre lehet igénybe venni az önkormányzati bérlakást, amelyet felújítási kötelezettség is terhel. A felújítás költségeit – 300 ezer forintot – a nyertes pályázónak kell viselni. A bérbeadó Győr-Szol Zrt. által előírt munkálatokat két hónap alatt kell elvégezniük a beköltözőknek. A nyertes pályázók a lakások megüresedésének ütemében kapják meg a bérlakásokat.

A pályázat további feltételéről és a bérlakások elhelyezkedéséről, méretéről a gyor.hu oldalon lehet tájékozódni, ahol letölthetők a benyújtáshoz szükséges dokumentumok is. A pályázati formanyomtatványok átvehetők a polgármesteri hivatal Győr, Honvéd liget 1. szám alatti épületének portáján. A határidő október 20.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!