Kék hírek

2018.08.13. 09:25

Három halott drukkeréért is harcol a Vidi

Felcsútról tartottak haza Székesfehérvárra a szurkolók, amikor frontálisan beléjük rohant egy autó. Senki sem élte túl közülük.

A három Vidi-szurkoló, egy 64, egy 67 és egy 75 éves férfi egy Mercedesszel tartott Székesfehérvárra Felcsútról még péntek éjszaka, amikor a 81-es úton Magyaralmás közelében egy Mór irányába haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, és frontálisan nekik ütközött


A Mercedes ezután megpördült, majd egy Toyota oldalába rohant. A Mercedesben ülő három székesfehérvári férfi eközben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - számolt be a tragédiáról a Bors.


A Toyotában egy háromgyerekes család utazott, ők sérülésekkel megúszták, mint ahogy a frontális ütközést előidéző autó két utasa is.


– Amikor közelebb mentem az összetört autókhoz, láttam, hogy nagy a baj. Borzalmas volt, a középső kocsiban meg sem mozdultak – magyarázta a Deltahirek.hu-nak egy busz­sofőr, aki értesítette a mentőket és a katasztrófavédelmet.


A hírportál beszámolója szerint a roncsokból a tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a sérülteket, akiket a mentők azonnal kórházba szállí­tottak.


A Vidi hivatalos honlapján mély együttérzését fejezte ki az elhunyt szurkolók családtagjai felé.

A holnapi, Malmö elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtt a felcsúti Pancho Arénában megemlékezünk a szerencsétlenül járt szurkolóinkról. Bízunk benne, hogy a csapat jó eredménnyel tudja leróni kegyeletét az áldozatok emléke előtt

– mondta el a Borsnak Gressó Gergely, a Vidi sajtófőnöke, aki az áldozatok pontos kilétéről nem rendelkezett információval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!