Kék hírek

2018.12.21. 13:07

Karácsony előtti horror Csepelen - megöltek egy nőt egy családi házban

A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, aki beismerte tettét.

Megöltek egy 59 éves nőt egy csepeli családi házban, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, aki beismerte tettét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.


A közleményben azt írták, hogy a járőrök bejelentés alapján mentek be a XXI. kerületi családi házba, ahol a nőt, nyakán szúrt sérüléssel, holtan találták.


Közölték, a rendőrség a helyszínen elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 29 éves férfit.


A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett miatt nyomozást indított.


A rendőrség este azt közölte: a 29 éves budapesti B. K.-t emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Gyanúsított kihallgatását követően B. K.-t őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Korábban írtuk:


Egy 59 éves nő a bűncselekmény áldozata, a feltételezett elkövetőt elfogták a rendőrök.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei 2018. december 21-én 9 óra 40 perckor bejelentés alapján mentek be Budapest XXI. kerületében, egy Hollandi úti családi házba, ahol egy nőt nyakán szúrt sérüléssel holtan találtak.


A rendőrök a helyszínen a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 29 éves férfit elfogtak. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett miatt indított nyomozást, a helyszíni szemle megkezdődött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!