Kék hírek

2018.12.23. 19:03

Aprópénzért mászott, kegyhelyrongálás lett a vége - Fotók

A jászsági rendőrök azonosították és elfogták azt a férfit, aki megrongálta a Szűz Mária szobrot Jászapátin.

Nagy felháborodást keltett Jászapátin, hogy ismeretlen 2018. december 19-re virradóra megrongálta a Szent István parkban felállított kegyhelynél lévő Szűz Mária szobrot. A bejelentést követően a Jászberényi Rendőrkapitányság rongálás bűntett elkövetése miatt indított nyomozást az ügyben. - írja a Police.hu.


A Jászapáti Rendőrőrs rendőrei azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és pár napon belül felderítették az esetet. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi lakost. A férfit 2018. december 22-én előállították a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

http: Police.hu

http: Police.hu


A férfi elmondta, hogy fel akart mászni a templomnál lévő lourdes-i barlang vasrácsán, hogy megszerezze a kegyhelynél lévő szobrok melletti aprópénzeket. A rács tetején fennakadt és az egyik szoborra támaszkodott, amely eldőlt és összetört. Végül üres kézzel menekült el a helyszínről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!