Kék hírek

2018.09.11. 11:24

Mig­ránserő­szak Bu­da­pes­ten: a Ri­post meg­sze­rezte a biz­ton­sági ka­mera fel­vé­te­leit

A vi­deón pon­to­san lát­szik, ho­gyan csalta csap­dába gya­nút­lan ál­do­za­tát az afgán mig­ráns. A 21 éves stew­ar­dess, késő éj­szaka mit sem sejtve be­ké­rez­ke­dett a gyors­ét­te­rem mos­dó­jába.

Az afgán férfi, aki itt Magyarországon már kétszer összeütközésbe került a törvénnyel, szemérem elleni erőszak miatt, hajnali 2 órakor csapott le a 21 éves lányra. Mondhatni meglátta a lehetőséget. - Írja a Ripost. A férfit ma hajnalban egyébként elfogták Ausztriában. Részletek:



A birtokába jutott a Döner Kebab belső videókamerájának felvétele, ami tisztán megmutatja, mi is történt vasárnap hajnali 2 és 3 óra között a helyiség mosdójában. A felvételek egyértelműen bizonyítják annak az afgán migránsnak a bűnösségét, aki szexuális aktusra kényszerített egy magyar lányt. A Ripost megtudta: egy 21 éves magyar légi kísérő az áldozat!

Mi történt hajnali 2 és 3 óra között?

Elképesztő részletekre derített fényt a Ripost az afgán migráns által szexre kényszerített fiatal magyar lány ügyében. Szeptember 9-én vasárnap hajnali 2 és 3 óra között Budapesten, Tibi atya (korábbi?) belvárosi kocsmájának mosdójában Sarhadi Bilal Ahmad 18 éves afgán férfi szexre kényszerítette azt a lányt, aki bekéredzkedett a szolgálati mosdóba. A munkatársai a helyszínen beszéltek a gyorsétterem a vezetőjével, aki elhatárolódott a bűncselekménytől.


Hogy bizonyítsa, nincs köze a történtekhez a belső videó kamera felvételeit is átadta.


Megtudtuk: Ahmad négy napja dolgozott a kebabozóban, csendes, visszahúzódó férfiként ismerték meg. A késő éjszakai órán az étterem még zárva volt, a férfi úgymond „saját szakállára" engedte be a mosdót kereső hölgyet. Nem kizárt, hogy valamiféle „lehetőséget" látott benne.


A felvételen jól látszik amint Ahmad mutatja az utat a lánynak a mosdóhoz. Átvezeti a kebaboson keresztül a kocsmába, majd azon keresztül a hátul, eldugott helyen lévő személyzeti mosdóhoz. A később történtekből nyilvánvaló, hogy már kész terve van a helyzet kihasználására. 2 óra 25 perc 56 másodperc.

 

kép: Ripost

kép: Ripost


Sarhadi Bilhal Ahmad felkapcsolja a villanyt a személyzeti mosdóban... Hajnali 2 óra 25 perc 59 másodperc.

kép: Ripost

kép: Ripost


Belép a helyiségbe, a 21 éves nő gyanútlanul utána megy.

 

kép: Ripost

kép: Ripost


Mit sem sejt a gyanútlan áldozat, bemegy a mosdóba. Sarhadi Bilhal Ahmad azonnal erőszakosan bezárja belülről az ajtót. Innen kezdve büntetőjogi értelemben kényszerítésről beszélhetünk! Hajnali 2 óra, 26 perc, 1 másodperc.

 

kép: Ripost

kép: Ripost

kép: Ripost

kép: Ripost


Hallgatózott egy kolléga

Később az étterem egy másik dolgozója felfigyelt a kiszűrődő zajokra, a lány segélykiáltásaira és hallgatózni kezdett.

kép: Ripost

kép: Ripost


Néhány perc múltán ismét feltűnik, újra hallgatózik, majd ismét elhagyja a helyszínt.

 

kép: Ripost

kép: Ripost



Az afgán 2 óra 53 perckor elsőként jön ki a mosdóból, őt követi a még öltözködő, megfélemlítettnek tűnő lány, akit 27(!) percen át erőszakolt és kényszerített az afgán migráns.

 

kép: Ripost

kép: Ripost

kép: Ripost

kép: Ripost


Az áldozat állapotát mutató későbbi felvételeket természetesen nem közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!