Kék hírek

2015.09.11. 19:53

Kábítószert termesztettek az albérletben - videó, fotók!

F. Rajmund át akarta adni a bőröndbe csomagolt közel egy kg súlyú kábítószert, de a rendőrök csengettek.

kisalfold.hu


Kábítószer-kereskedelem bűntette és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 27 éves tatabányai S. Péter és a 29 éves ajkai F. Rajmunddal szemben.

A két férfit szeptember 10-én este fogták el a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói. A rendőrök akkor érték tetten őket, amikor F. Rajmund át akarta adni a bőröndbe csomagolt közel egy kilogramm súlyú kábítószergyanús növényi származékot.


Forrás: Police.hu

A rendőrök házkutatást tartottak az S. Péter által bérelt lakásban. Az egyik szobában öt tő kifejlett indiai kendert találtak a nyomozók. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak nem csak saját használatra szerezték be, illetve termesztették a kábítószert, pénzért másnak is adtak belőle.

A két férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

Kábítószergyökeret eresztettek az albérletben - fotók: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!