Eladó ingatlan

2024.02.25. 06:53

Villaszerű társasházban kínálnak lakásokat Fertőszentmiklóson - Óriási wellness helyiség tartozik az épülethez - fotók

A 400 négyzetméteres épülethez tartozik egy 270 négyzetméteres wellness helyiség és 1500 négyzetméter telek. Az öt lakás bérbe adható, vagy szállásként kiadható. A közelmúltban ráadásul teljes felújításon is átesett, így költenie már nem kell rá.

Kisalföld.hu

Az alagsorban elhelyezkedő 270 négyzetméteres wellness részben saját bárrész, szauna, szolárium, törökfürdő, masszázs helyiség, épített nyugágyak, pihenőpadok, saját zuhanyzó és öltözők találhatóak, melyet minden lakás jogosult használni. Fotók: Ingatlanbazár

Szeretne Ön egy villában élni?

“Ön is szeretne egy Villában élni, esetleg szeret wellness hotelekbe járni? Akkor ne keressen tovább miért költene drága wellness hotelekre, ha lehet sajátja is. 

Figyelmébe ajánlom, ezt a 400 négyzetméter alapterületű Villaépületet a hozzátartozó 270m2-es Wellness helyiséggel+ 1500m2 telekkel. Ami kiváló lehetőség befektetőknek, hisz a benne található 5 lakás mind külön bérbe adható vagy akár szállásként is kiadható.

A társasház 2019-ben teljeskörű felújításon esett át. Az egész ház két komponensű habbal van kifújva, melynek köszönhetően a lakásokban fűtés nélkül 19 fok alá nem megy a hőmérséklet, így nagyon alacsony rezsiköltségű!

Az épület fűtéséről hőszivattyú gondoskodik, ami a meleget padlófűtésen keresztül adja le, minden helyiség saját termosztáttal van ellátva. A közös költség a wellness használattal együtt is rendkívül kedvező.

Az alagsorban elhelyezkedő 270m2 wellness részben saját bárrész, szauna, szolárium, törökfürdő, masszázs helyiség, épített nyugágyak, pihenőpadok, saját zuhanyzó és öltözők találhatóak, melyet minden lakás jogosult használni. Ide tartozik egy 45m2-es közös terasz, ami kiváló helyszíne egy nyár esti borozgatásnak, baráti összejöveteleknek vagy akár egy hangulatos dézsafürdőzésre.

Az ingatlanban található lakások hangszigeteléssel is elvannak látva, amely biztosítja az élhető komfortzónát. Három réteg üvegezésű nyílászárók kerültek beépítésre szúnyoghálóval felszerelve, továbbá elektromos redőny kialakítására is lehetőség van.

Parkolás zárt udvari beállóban lehetséges, ahol lehetőség van saját garázs építésére.

Kinek ajánlom:

- életkezdőknek, akik nem egy szokványos társasházba vágynak

- akiknek fontos a kényelem és a kifinomultság

- kiváló lehetőség befektetőknek akár bérbeadásra, akár szállásadásra

Lokáció:

Fertőszentmiklós, Soprontól 20 km, míg Kapuvártól 10km távolságra található. Az M85-ös lehajtó mindkét irányba megközelíthető.

A településen áthalad a Fertő-tavat körül ölelő kerékpárút, illetve néhány kilométeren belül, Ausztria felé 4 határátkelő található.”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!