Ingatlanpiac

2023.08.28. 06:48

Vegyen lakásárban házat, új építésűt! Remek győri példát mutatunk erre - fotók

Győr-Moson-Sopron dinamikus fejlődést produkál a nyugati határ közelsége és az iparfejlesztés okán is.

Kisalföld.hu

Győrben nagy a kereslet a sorházak iránt. Fotók: Ingatlanbazár

Így országos szinten is itt van a legtöbb újépítésű ingatlan. Itt mindenki megtalálhatja a számára vonzó háztípust, és ha Ön a sorházakban lát fantáziát, akkor nem kell tovább keresnie. A szabadhegyi ingatlanok köré már az infrastruktúra is kiépült, így a háza értékálló lesz. Sorházi jellege ellenére el tudja szigetelni magát a szomszédoktól, így azoknak is ajánljuk, akiket zavar mások közelsége. Az ára pedig tényleg versenyképes!

“Elindult a Levendula Parkváros várva várt UTOLSÓ sorházainak építése! Sorházak iránti keresletet jól mutatja, hogy hirdetés első hetében elkelt a 40%-a.

Sorházak méltán népszerűek a következő kedvező tulajdonságok miatt:

  • 3 szobás családi házat kap kerttel egy lakás áráért
  • két oldalról világos épület külön bejárattal
  • plusz pakolható helyiségek a lépcső alatt és a padláson
  • hátsó kert élhető méretű és nincs belátás a szomszéd felől
  • parkoló a bejárat előtt előkerttel együtt
  • saját tetőre napelemes rendszer telepíthető
  • modern építési anyagoknak és gépészetnek köszönhetően nagyon alacsony rezsiköltség
  • modern és egyben mediterrán hatású külső

Sorházon belül alsó szinten nagy amerikai konyhás nappali kerül kialakításra, ami az Ön által berendezett saját kertre néz. Mindezt alsó szinten kiegészíti a belépő és az alsó WC, emellett egy tároló. Ablakon keresztül megvilágított világos lépcsőn jut fel a 3 db szobához és a fenti fürdőszobához. Továbbá a padláson kialakítható további pakoló felület.

Bejárat előtt lehetséges a parkolás, ami nagy kincs, amikor bevásárlás után be kell pakolni.

Hátsó terasz részben fedett, így akár gyenge esőben is élvezheti a szabad levegőt.

Kertben 180 cm magas és nem átlátható kerítés biztosítja az intim szférát. Élhető méretű kertet berendezheti ízlése szerint, így a dísznövények közé elhelyezett grillsarokban láthatja vendégül barátait, vagy napozással tölthetik az időt családjával. Kertet egy kis robotfűnyíró állandóan karban tudja tartani.

Szabadhegyen az ingatlanok rendkívül értékállóak, mivel ezen városrészben sok üzlet található, illetve az óvodák és iskolák száma is kielégítő a városrész számára. Az ipari park gyors elérhetősége és az autópálya könnyű elérése is növeli a szabadhegyi ingatlanok élhetőségét, aminek eredményeként egyre többen befektetésként is itt vesznek ingatlant. Jelenleg egy sorház már két lakás áráért adható bérbe.

Lakópark egy csendes, új építésű út mellett található, ahol kényelmesen tud sétálni vagy biciklizni családjával. Környezet további fejlesztés előtt áll parkokkal, buszmegállókkal és új kicsatlakozással a Szt. Imre útra, ami tovább javítja az infrastruktúrát, ugyanakkor továbbra sem lesz átmenő forgalom.[...]”

További remek ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!