Modern és kényelmes

2023.06.04. 07:00

A hét ingatlana: Sobor és egy könnyűszerkezetes luxus otthon 89,9 millióért

A Sobor területén kínált, 85 nm-es, könnyűszerkezetes családi ház nem csak a hirdetés leírása, de a fotók alapján is kielégít minden igényt.

kisalfold.hu

Jöjjön egy friss, a helyi ingatlanpiacon felbukkant ajánlat!
A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

“Eladásra kínálunk egy Exkluzív, 2020-ban épült új, könnyű szerkezetes családi ház - csodás birtokkal magakörül!

Luxus otthon várja új tulajdonosát Sobor településen, Magyarországon, Győr-Moson-Sopron Vármegyében. . Ez a páratlanul stílusos és modern ingatlan minden igényt kielégít, és az elegancia és a kényelem tökéletes harmóniáját nyújtja. Fedezze fel a luxus és kifinomultság magasztos érzését ebben a 85 négyzetméter nagyságú + terasz + autóbeálló - otthonban, mely ötvözi a prémium minőségű anyagokat és a legkorszerűbb technológiát.

Az épület számos kiemelkedő jellemzővel rendelkezik, hogy biztosítsa a tökéletes otthoni élményt. A külső falakon 15 cm vastag hőszigetelés biztosítja a hatékony hőtartást, míg a zárófödémben 30 cm vastag hőszigetelés gondoskodik a tökéletes hangszigetelésről. A válaszfalakban pedig 10 cm vastag, kiváló minőségű szigetelést találunk. [...] A házon található napelem rendszer, melyről gyakorlatilag szinte költség nélkül üzemel. Energetikai besorolása AA+, mely kiemelkedő a mai újépítésű otthonok között is. 3x25 amper biztosítja egy hatalmas, külön bontott kismegszakítóval a gondtalan működést.

Az otthonba lépve az előtér fog bennünket, amelyből a közlekedőbe juthatunk. Innen jobbra található két külön nyíló szoba, melyek 12 - 12 négyzetméteres mérettel büszkélkednek. A szobák szemben helyezkedik el a tágas, 2 személyes épített zuhannyal ellátott fürdőszoba, melyben WC is helyet kapott, mellette pedig teljesen külön helyiségben található még egy WC.

A közlekedő elején balra található a lenyűgöző 27 négyzetméteres nappali, mely egy légtérben kapcsolódik a négyzetméteres étkezővel és a 9 négyzetméteres konyhával. A konyhából pedig egy 2,4 négyzetméteres éléskamra nyílik, mely mögött megtalálható a nappaliból nyíló 4,9 négyzetméteres háztartási helyiség, melyben található a kazán, mosógép, szárítógép, emellett kényelmesen elhelyezheti a mindennapi tárgyait. [...] Ez az exkluzív ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál a luxus és a minőség szerelmeseinek. [...]”

További csodás helyi ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!