Választás 2022

2022.04.03. 13:07

Pillanatképek Mosonmagyaróvárról - "Az ember döntsön a saját sorsáról, ez állampolgári kötelezettségünk" - fotók

Választópolgár, a jelenlegi térségi országgyűlési képviselő és ellenzéki vetélytársa is megszólalt a Kisalföld munkatársának Mosonmagyaróváron.

kisalfold.hu

A mosonmagyaróvári Mihályi Károly minden szavazáson részt vesz, így most vasárnap is élt állampolgári jogával. Fotók: Kerekes István

"Az ember döntsön a saját sorsáról, ez állampolgári kötelezettségünk" - hangsúlyozta a szavazás után Mihályi Károly. A mosonmagyaróvári  férfi mint elmondta, eddig minden voksoláson részt vett. Szerinte április 3-án a tét, hogy a háború vagy a béke mellett teszik le az emberek a szavazatukat, az orosz-ukrán konfliktus mobilizálta a magyar választókat is.

 

A mosonmagyaróvári Mihályi Károly minden szavazáson részt vesz, így most vasárnap is élt állampolgári jogával.

Ebéd előtt, a Bolyai-technikumban kialakított 12. számú mosonmagyaróvári választókörben szavazott Nagy István, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a megye 5-ös választókerületében.

 

A mosonmagyaróvári térség eddigi országgyűlési képviselője, Nagy István a Bolyai-technikumban kialakított szavazókörben adta le voksát vasárnap délelőtt.

 

- Országosan szoros eredményre számítok, helyben pedig, hogy nyer az ellenzéki összefogás. A választókerületben azon múlik majd az eredmény, hogy a szigetközi falvakban mennyire sikerült átadni a mondanivalónkat - vélekedett Magyar Zoltán, az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje a megyei 5-ös számú választókerületben, aki Mosonmagyaróváron a 15. választókörben adta le reggel voksát. Hozzátette: szívesen folytatná a 2010-ben, 12 éve megkezdett képviselői munkát.

Magyar Zoltán, az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje a megyei 5-ös számú választókerületben vasárnap reggel szavazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!