Kosárlabda

2024.04.08. 18:12

Sikeres szezont zárt a tengerentúlon a volt soproni játékos

Valerio-Bodon Vincent szerint sikeres szezonon van túl az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) második vonalának számító G-ligában.

Kisalföld.hu

Valerio-Bodon Vincent a hétvégén a férfi Magyar Kupa négyes döntőjén is részt vett.

Fotó: MKOSZ

„Pozitív visszajelzéseket kaptam a környezetemből – nyilatkozta az M4 Sport csatornának a korábban a Sopron KC-t erősítő játékos. – Újoncként sok mindenhez hozzá kellett szoknom, de összességében rengeteget fejlődtem. Eleinte zárkózottabb voltam, először jártam külföldön egyedül, de voltak csapattársak, akik segítettek fellazulni. A vége felé kaptam több lehetőséget, és sikerült is élnem vele.”

A 22 éves játékos októberben az NBA egyik sztárcsapatánál, a Los Angeles Lakersnél készülhetett, a kaliforniai gárda azonban végül lemondott a játékjogáról, így a Lakers fiókcsapatához, a G-ligában érdekelt South Bay Lakershez került. A South Bay 18/16-os győzelmi mérleggel a 11. helyen zárta a nyugati főcsoport küzdelmeit, és nem jutott be a rájátszásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában