Női labdarúgás

2024.02.05. 13:53

Sorsoltak a Magyar Kupában: Honvéd-ETO

Kisalföld.hu

Az MLSZ-ben elkészítették a Magyar Kupa következői fordulóinak sorsolását, amelyből kiderül, hogy a címvédő ETO FC Győr együttesének útja miként folytatódhat a legjobb nyolc között.

A zöld-fehérek a legjobb négy közé kerülésért, az NB II Keleti csoportjának listavezetőjét, a Bp. Honvéd csapatát kapták ellenfélül, és a továbbjutást eldöntő találkozóra, március 6-án a fővárosban kerül majd sor.

A további párosítás: Astra-Haladás, FTC-DVTK, MTK-Szeged.

A szövetségben egy újabb sorsolás alapján, az elődöntő párosítása is megtörtént, így március 20-án, az alábbi mérkőzések győztesei kerülhetnek be az április 24-ei fináléba: a Honvéd-ETO mérkőzés győztese az Astra-Haladás mérkőzés győztesével csatázik, míg az FTC-DVTK mérkőzés győztese az MTK-Szeged mérkőzés győztesével vetélkedik majd a döntőért.

Az ETO addig is kemény edzésekkel és nemzetközi felkészülési találkozókkal készül a március 2-ai bajnoki rajtra, így a héten például szlovák és osztrák együttes ellen is pályára lép. Február 7-én, szerdán, 17.30 órakor ETO FC Győr-Spartak Nagyszombat (Trnava), míg február 10-én, szombaton, 13 órakor, Austria Wien-ETO FC Győr mérkőzés lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában