Női kosárlabda

2024.02.21. 09:10

Magyar Kupa – Szekszárdon át vezet a címvédő Sopron Basket útja Győrbe

Szerdán 18 órakor a Killik László Női Magyar Kupa negyeddöntőjében a címvédő Sopron Basket a Szekszárd otthonában lép pályára. A Magyar Kupa párharcának győztese jut be a négyes döntőbe, melynek ezúttal Győr lesz a házigazdája március 16-án és 17-én.

Kisalföld.hu

A soproniak részéről Varga Alíz, a magyar válogatott játékosa nyilatkozott az esélyekről: „Ugyanúgy készültünk az elmúlt napokban, mint eddig, bár egy kicsit más az ütemezés így, hogy szerdán is pályára lépünk. A Szekszárd elleni bajnoki vereségből sokat tanultunk, azóta keményen dolgoztunk, és több meccsen is megmutattuk, hogy képesek vagyunk jó játékra. Védekezésben és a lepattanózás terén kell még többet javulnunk. Izgatottan várjuk a mérkőzést, egyértelmű célunk, hogy bejussunk a négy közé. Bízunk benne, ahogyan ez Szekszárdon lenni szokott, most is jó hangulatú meccset tudunk játszani, és sok szurkolónk elkíséri a csapatot, hogy aztán együtt, közös erővel harcoljuk ki a győzelmet.”

A Magyar Kupa negyeddöntő további programja

Február 28., szerda, 18 óra: SERCO UNI Győr–BEAC. Március 13., szerda, 18 óra: NKA Universitas Pécs–Vasas Akadémia, DVTK–TFSE-MTK.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában