Labdarúgó NB III

2024.02.29. 11:39

Jól sikerült a felkészülés, stabilabb lett a soproniak védelme

A Caola SC Sopron NB III-as csapata eredményesen zárta a hathetes felkészülést a tavaszi folytatásra. Bücs Zsolt vezetőedző és szakmai stábja, látva a fiúk hozzáállását, maximálisan optimista a jövőt illetően.

Változó kerettel, sikeres tavaszi rajtra készülnek az SC Sopronnál.

A keret változott, nyolc játékos – Bokán Zsolt Hegykőre, Honfi Benedek, Rátkai Zsolt, Németh Ede, Kerekes Krisztián Ausztriába, Szalka Máté Csornára, Csonka Bálint Győr­újfalura és Kenesei Soma (még nincs csapata) – távozott. 
Három labdarúgó érkezett az átigazolási időszakban, köztük két rutinos játékos. Maka Alex 28 éves center Ausztriából igazolt Sopronba, s előnye, hogy gólerős támadó. Kun László 27 éves balhátvéd Dunaföldvárról érkezett a piros-fehérekhez. A fiatal Weisz Milán 18 éves, az MTK-ból igazolt a soproniakhoz és a középpályássort erősítheti majd. 
„Amit elterveztünk, megcsináltuk, stabilizáltuk a vé­dekezésünket, az átmenet nagyon fontos lesz védekezésből támadásba, és meg kell tanulni lezárni a mérkőzéseket. Sokszor vezettünk, de a befejezés általában elmaradt. Célunk nem változott, a biztos bennmaradást tűztük ki, de szeretnénk minél jobb helyet elérni a tabellán. A felkészülési mérkőzéseken több esetben láttam biztató jeleket. A nyitány nagyon fontos lesz, hatpontos mérkőzésen szeretnénk győzni szombaton a Komárom ellen. A siker nagyot lökne a fiatalok önbizalmán, nem beszélve arról, hogy mekkora örömet szereznénk hálás, kitartó közönségünknek. Sopron labdarúgás-szerető tábora megérdemli a megbecsülést, számunkra ez létkérdés” – mondta a soproni együttes felkészülésével kapcsolatban a vezetőedző. 
Az SC Sopron téli felkészülési mérkőzései: Haladás (NB III)–Caola SC Sopron 1–4. Caola SC Sopron–Klingenbach 4–0. Caola SC Sopron–Deutsch­kreutz 5–0. Caola SC Sopron–Szentmargitbánya 2–1. Caola SC Sopron–Mauerwerk 1–1. Caola SC Sopron–Siegendorf 1–1. Drassburg–Caola SC Sopron 0–1. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában