Diákolimpia Nagycenken

2023.12.24. 15:56

Pingpongsikereknek örülhetnek a péri Öveges József-iskolában - fotó

Kisalföld.hu

December 13–14-én Nagycenken rendezték meg az Asztalitenisz Diákolimpia I–II. és III–IV. korcsoportos megyei döntőjét, ahol a Péri Öveges József Általános Iskola 16 fős csapattal képviseltette magát. Az első napon az iskola I–II. korcsoportos lány- és fiúcsapata játszott, ahol mindkét csapat 1. helyezést ért el, így bejutottak az országos döntőbe!

A csapatok tagjai: Bokor Emese, Makkos Petra, Medveczky Noémi Rita, Metz Nóra, Bárány Márk, Farkas Máté, Gulyás Ádám, Szabó Zétény. Egyéniben Szabó Zétény és Makkos Petra első, Bárány Márk és Medveczky Noémi Rita harmadik, Bokor Emese és Farkas Máté negyedik helyezett lett. Az első helyezettek szintén bejutottak az országos döntőbe!

 

A második napon a III–IV. korcsoportos versenyzők küz- döttek a helyezésekért. A lányok csapata bronzérmes, a fiúk csapata első helyezett lett. A csapatok tagjai: Jónás Boglárka, Juhász Izabella, Pintér Linda, Sári Ramóna, Ihász-Nyitray Mihály, Pataki Levente, Szabó Zsombor, Veszeli Krisztián. A fiúk csapata bejutott az országos döntőbe! Egyéniben Juhász Izabella második, Szabó Zsombor negyedik, Ihász-Nyitray Mihály hatodik helyezést ért el a nemes, sportszerű küzdelem során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában