Női kosárlabda

2023.12.27. 16:27

A Sopron Baskettől távozó Határ Bernadett megérkezett Spanyolországba

Kedden este megérkezett a Perfumerías Avenida Salamanca együtteséhez Határ Bernadett – adta hírül a spanyol klub a közösségi felületein.

Kisalföld.hu

Határ Bernadett szombaton akár már pályára is léphet új csapatában.

Mint ismert, múlt héten vált hivatalossá, hogy a magyar válogatott centere távozik Sopronból. A soproni klub tájékoztatása szerint Határ Bernadett-tel részleges megállapodást kötöttek ősszel, mikor hazatért Amerikából, melynek értelmében szabadon igazolhatóvá vált.

 

Határ Bernadett a búcsúmeccsét múlt szerdán a BKG otthonában játszotta. A soproniak 89–59-es sikeréből 24 perc alatt 9 ponttal és 7 lepattanóval vette ki a részét. Előtte négy bajnokin lépett pályára, 12,8 perc alatt 3,5 pontot és 2,3 lepattanót átlagolt azokon.

Nyáron az Európa-bajnokságot követően a WNBA-ben szerepelt Határ Bernadett, ahol a Connecticut Sun színeiben hat mérkőzésen játszott az alapszakaszban. Ezeken átlagban 7,9 perc alatt 2 pontot és 1,5 lepattanót jegyzett.

A Salamanca legközelebb december 30-án, szombaton lép pályára. Akkor az Araskit fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában