Labdarúgás

2023.12.12. 10:29

Harmadik lett Győr-Moson-Sopron vármegye csapata

A harmadik helyen végzett Győr-Moson-Sopron vármegye csapata a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornájának négyes döntőjében.

Kisalföld.hu

Cegléden 7. alkalommal rendezték meg a Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornájának (TAVONT) négyes döntőjét. A Győr-Moson-Sopron vármegyei válogatottat Varga Péter irányította.
Eredmények, elődöntők: Békés–Borsod-Abaúj-Zemplén 2-0, Győr-Moson-Sopron –Baranya 2-3. Gsz.: Tar Péter, Varga József.
A 3. helyért: Borsod-Abaúj-Zemplén– Győr-Moson-Sopron 0:4. Gsz.: Varga József, Veller Patrik, Kovács Alex, Rigó Dávid (11-esből). Döntő: Békés – Baranya 0:2.  Végeredmény: 1. Baranya, 2. Békés, 3. Győr-Moson-Sopron, 4. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye.
A Győr-Moson-Sopron vármegyei csapat legjobb játékosa a két nap alatt mutatott játéka alapján - az edzők értékelése szerint - Kalmár Dominik volt.

Az eredményhirdetés után balról: Horváth László Győr-Moson-Sopron vármegyei igazgató, Kalmár Dominik és Benkő Tamás Pest vármegyei igazgató. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában