Női kosárlabda

2023.11.19. 07:45

Pécsi bajnoki rangadóval kezdi az erőltetett menetet a SERCO UNI Győr – videó

Izgalmas meccsnek ígérkezik a SERCO UNI Győr NB I-es női csapatának pécsi vendégjátéka, mely vasárnap 18 órakor kezdődik, és a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Kisalföld.hu

A felkészülés során játszott edzőmeccset Slocumék (balra) egy ponttal elveszítették, most nyerni szeretnének a győriek.

Fotó: Makovics Kornél/MW-archívum

Cziczás László, a győriek vezetőedzője így nyilatkozott a várakozásairól: „A Pécs megmutatta, hogy erősebb, mint tavaly, jobbnál jobb külföldi és magyar játékosokkal rendelkezik. Minden tudásunkra szükség lesz, hogy jó eredményt érjünk el, amire nagy szükségünk lenne, hiszen komoly, erőltetett menetbe kezdünk, gyakorlatilag december huszadikáig heti két mérkőzést játszunk, egymást követik a bajnoki és Euroliga-találkozók. A siker pedig jó alapot adhat erre a bő egy hónapra. A válogatottól hétfőn érkeztek vissza a játékosok, kedden még pihenőt kaptak, szerdától viszont már gőzerővel készülünk a pécsi meccsre, ahova szombaton elutazunk egy edzést követően, majd ott is vár ránk egy tréning. Az első komolyabb rangadónk lesz a bajnokságban, ráadásul idegenben, kimondottan nehéz pályán. Bízunk azonban magunkban.”

A zöld-fehérektől egyedül Diamond Miller hiányzik, a többiek rendelkezésre állnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában