Labdarúgó NB II

2023.11.04. 08:00

Patinás párosítás: Pécsett az ETO + videó

Kisalföld.hu

Pécsi MFC-ETO FC Győr
Pécs, vasárnap, 13.00. V.: Kovács J. Z.
Régi idők hangulatát idéző párosítás.

A két csapat párharca hosszú múltra tekint vissza, ugyanis a jogelődöket is figyelembe véve 1955-től kezdődően az élvonalban 90, míg az NB II-ben 6 alkalommal találkozott egymással: összesítve  37 győri mellett 28 pécsi siker volt, 31 esetben döntetlennel zártak az együttesek, míg a gólkülönbség 88-78 az ETO javára. Legutóbb idén márciusban mérkőztek egymással, akkor az ETO-ra nyert a Mecsek alján.


Antonio Munoz, az ETO vezetőedzője: - Sok mérkőzés van a hátunk mögött, kemény összecsapásokon vagyunk túl. Mi mindig csak a soron következő feladatra koncentrálunk, és minden esetben a saját játékunkat akarjuk játszani. Tisztában vagyunk vele, hogy a Pécs egy komoly ellenfél, nehéz kilencven percre számítok, ám ha védekezésben és támadásban egyaránt mindenki százszázalékot nyújt, nem lehet problémánk. Egyértelműen a három pontért utazunk Pécsre. 
A 14. forduló további párosítása: Csákvár-Siófok, BVSC--Kozármisleny, Kazincbarcika-Haladás 13.00.  Ajka-Tiszakécske, Szeged-Budafoki MTE 17.00. Hétfő: Vasas-Honvéd, 20.00.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában