Női vízilabda

2023.10.04. 20:25

Ob I – Tizenhét góllal kapott ki a rajton a UNI Győr-GYVSE

Folyamatosan nőtt a különbség a két csapat között, a vége 19–2-es győri vereség lett.

Kisalföld.hu

UVSE–UNI Győr-GYVSE 19–2 (4–0, 4–1, 4–1, 7–0)

Budapest, ob I-es női mérkőzés. V.: Petik, Kollarics.

UVSE: Magyari – Aubéli, Drávucz 1, Tiba 1, Lendvay 2, Varró 3, Baksa 1, Golopencza N. 1, Kóka, Rybanska 3, Irmes 1, Peresztegi Nagy K. 3, Hajdú 3, Golopencza Sz. Edző: Benczur Márton.

UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs., Molnár D. 1, Finta K., Párkányi, Petik 1, Kiss A., Hetzl, Szedlák, Fogarasi, Hateier, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.

A hazai csapat számított esélyesnek, ennek megfelelően is kezdődött a mérkőzés. Az UVSE már az első félidőben tetemes előnyt szerzett. Az első győri gól a második negyed legvégén született, ekkor a házigazda együttes 7–0-ra vezetett. A másik két negyedben sem változott a játék képe, a vége 17 gólos vereség lett.

Vogel Zsolt: – A végére nagyon nagy lett a különbség, ezért kár, kicsit góllövési kényszerben is voltunk, ez pedig visszaütött. Fizikálisan próbáltuk tartani a lépést a hazaiakkal, ezúttal erre futotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában