Sportpolitika

2023.10.17. 15:14

Az Európa-bajnokságon sikeres GYAC-asztaliteniszezőket köszöntötte a város – galéria

A közelmúltban az angliai Sheffieldben rendezték meg az asztalitenisz para Európa-bajnokságot, melyen a GYAC Aréna sportolói közül Szvitacs Alexa 2. lett egyéniben, míg a párosok küzdelmeiben a Szvitacs Alexa–Csonka András vegyes páros 2., a Szvitacs Alexa–Arlóy Zsófia női páros pedig 3. lett.

Kisalföld.hu

Arlóy Zsófia, Szvitacs Alexa és Csonka András.

Fotó: Rákóczy Ádám

Hagyomány Győrben, hogy a hazai és nemzetközi porondon eredményes sportolókat a város vezetése köszönti. Ezúttal Szeles Szabolcs sportért felelős alpolgármester és Patkás Tamás parasportnagykövet adta át az elismerést a három sportolónak és a stáb tagjainak, Vígh Tímeának és Vígh Zsoltnak.

 

"Minden egyes siker, mely Győr hírnevét öregbíti fontos a városnak, ezen felül pedig a fogyatékossággal élő sportolók eredményei ösztönzőleg hathatnak a sorstársakra, de az egész közösségre is. Éppen ezért csak a köszönet hangján lehet beszélni ezekről a sportemberekről, akiket a lehetőségeihez képest a város is támogat. Le a kalappal mindenki előtt, bízunk benne, a jövőben is hasonló eredményeknek örülhetünk majd, kiemelten gondolok itt a jövő évi olimpiára és paralimpiára, melyen remélhetőleg ismét lesz győri, akinek lehet szurkolni" – fogalmazott Szeles Szabolcs, miután átadta az emléklapot és a város ajándékát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában