Női kézilabda

2023.10.05. 18:32

Az Audi ETO után a Motherson Mosonmagyaróvár látogat az újonchoz – videó

A Motherson Mosonmagyaróvár női kézilabdacsapata bajnoki mérkőzésen pénteken 18 órakor az újonc Vasas otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

Hadfi Gréta védéseire Angyalföldön is szükség lesz.

Fotó: mkcse.hu

Az angyalföldiek jól kezdték a bajnokságot, hiszen a NEKA-t és a Békéscsabát is legyőzték. Konkoly Csaba együttese legutóbb szerdán az Audi-ETO-t fogadta, és 40–20-ra kikapott. Az MKC négy győzelemmel és egy vereséggel várja a találkozót.

„A kötelező győzelmek mindig nehezek, ezt várjuk most is – mondta Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. – Stabilan kell játszanunk, és tovább kell javulnunk, hiszen a Fehérvár és a Vác ellen is voltak olyan periódusaink, amikor többet hibáztunk a kelleténél. A Vasas alakulóban lévő, de ütőképes társaság. A csapatot pedig Konkoly Csaba személyében tapasztalt, jó edző irányítja. Arra számítunk, hogy sokat kell majd futni a mérkőzésen. Biztosan nem lesz könnyű dolgunk, de el akarjuk hozni a két pontot a fővárosból.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában