Női kézilabda

2023.10.26. 18:41

A Győri Audi ETO-ból csak Győri-Lukács Viktória megy a válogatotthoz

Golovin Vlagyimir, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 17 tagú keretét a november 1. és 5. közötti összetartásra. A nemzeti együttesbe egyedül Győri-Lukács Viktória szerepel a Győri Audi ETO KC csapatából. Az ETO a szakmai stábban is képviselteti magát. Szöllősi-Schatzl Nadine ezúttal a klubcsapattal szerepel a soron következő bajnoki fordulón, melyet november 4-én Győrben játszanak a zöld-fehérek az Alba ellen.

Kisalföld.hu

Győri-Lukács Viktória a válogatottal tart.

Fotó: Audi-ETO

A válogatott november 5-én, vasárnap, 14.30 órakor Münchenben Németország ellen lép pályára. A mérkőzést az M4 Sport+ élőben közvetíti.

A keret

Kapusok: Böde-Bíró Blanka (FTC), Szemerey Zsófi (MKC), Szikora Melinda (Bietigheim, német). Jobbszélsők: Győri-Lukács Viktória (Audi-ETO), Töpfner Alexandra (DVSC). Jobbátlövők: Albek Anna (MKC), Klujber Katrin (FTC). Irányítók: Debreczeni-Klivinyi Kinga (Budaörs), Vámos Petra (DVSC), Simon Petra (FTC). Beállók: Bordás Réka (Vác), Füzi-Tóvizi Petra (DVSC), Pásztor Noémi (MKC). Balátlövők: Juhász Gréta (Kisvárda), Kuczora Csenge (Vác). Balszélsők: Márton Gréta (FTC), Hársfalvi Júlia (FTC).

A szakmai stábbal két győri kötődésű szakember dolgozik, Pigniczki Krisztina másodedzőként, Holanek Zoltán pedig erőnléti edzőként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában