Női kézilabda

2023.08.31. 17:10

A Győri Audi-ETO KC három játékosa is fontos mérföldkőhöz ért

A Békéscsaba elleni bajnokin Ana Gros a 250., Szöllősi-Schatzl Nadine a 150., Farkas Eszter az 1. bajnoki gólját szerezte győri színekben.

Kisalföld.hu

Szöllősi-Schatzl Nadine mutatja a jubileumról készült grafikát.

Fotó: Audi-ETO

A Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzés alkalmával három Győri Audi ETO KC-játékos is komoly mérföldkőhöz érkezett. A nem mindennapi pillanatról kérdeztük őket.

„Nem is gondoltam volna előre, hogy a magyar bajnokság első mérkőzésén a 250. győri mezben dobott gólom is összejön, ezért meglepődtem, amikor a szpíkerünk bemondta. Persze, mindig jó érzés egy-egy mérföldkövet elérni, de úgy gondolom, ez a csapattársaim érdeme is. Nélkülük nem sikerülhetett volna ez a gólszám” – idézte fel a jubileumi pillanatot Ana Gros.

Ana Gros meglőtte 250. győri bajnoki találatát.
Fotó: Audi-ETO

„Nagyon örülök, hogy sikerült a 150. gólomig jutni. Amikor a műsorközlőnk meccs közben bemondta, elsőre nem is tudatosult bennem, hogy már ennyi találtanál tartok a Győri Audi ETO KC-ban. Remélem, ez a szám sokkal gyarapodik a szezon során” – nyilatkozta Szöllősi-Schatzl Nadine.

„Elmondhatatlanul örülök a lehetőségnek, hogy játékidőt kaptam, annak viszont még jobban, hogy egy góllal is meg tudtam örvendeztetni a hazai közönséget. Nagy boldogsággal töltött el az első gólom megszerzése” – mesélte lelkesen Farkas Eszter.

Farkas Eszter először talált be az NB I-ben.
Fotó: Audi-ETO

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában